×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1452

POZIV NA PRIJAVU NA 55. MEĐUNARODNI FESTIVAL KAZALIŠTA LUTAKA - PIF

Pozivamo sve lutkare, lutkarska kazališta i skupine, iz zemlje i svijeta, da prijave  predstave na 55. međunarodni festival kazališta lutaka - PIF.

O PIF-u

Međunarodni festival kazališta lutaka – PIF - Pupteatra Internacia Festivalo, festival esperantskih korijena, te s pedesetjednogodišnjom međunarodnom reputacijom na lutkarskoj festivalskoj sceni i ove godine želi predstaviti najpoznatija  lutkarska kazališta i najeminentnija ostvarenja europske i svjetske produkcije. Predstavama, uličnim programima, izložbama, lutkarskim radionicama i natječajima, filmovima, okruglim stolovima i seminarima, izdavačkom djelatnošću, te različitim događanjima uvrstio je Hrvatsku među najuvaženije destinacije lutkarskog svijeta. 

ORGANIZATOR

Organizator PIF-a je KUC Travno, ustanova u kulturi proizišla upravo iz skupine entuzijastičnih osnivača PIF-a,  bavi se organizacijom različitih kulturnih i edukacijskih programa: od kazališnih predstava i koncerata do izložbi i radionica, seminara, predavanja i tečajeva. Specijalizirana je za programe i izdavačku djelatnost na području lutkarstva.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA

Nadamo se povoljnoj epidemiološkoj situaciji i mogućnosti da 55. PIF održimo od 16. do 22. rujna 2022. godine u Zagrebu. U suprotnom bit ćemo prinuđeni realizirati digitalne oblike programa Festivala.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA

Molimo da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu e-poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili običnom poštom s obaveznim prilozima:

  1. kratak tekst o kazalištu, skupini ili životopis (do 900 znakova)
  2. kratki opis predstave (do 900 znakova)
  3. imena autora, izvođača i ostalih suradnika i sudionika predstave
  4. pet fotografija predstave (minimalna veličina: 15x10 cm; JPG - 1MB 300dpi)
  5. video zapis cjelovite predstave (DVD ili CD) ili link za cjelovitu predstavu.

Priloženi materijali se ne vraćaju.

PREUZMI PRIJAVNI OBRAZAC

PREUZMI TEKST POZIVA

Adresa:
KULTURNI CENTAR TRAVNO

Božidara Magovca 17

10010 Zagreb

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ROK PRIJAVE:  do 31. siječnja 2022. godine.

NAČIN ODABIRA PREDSTAVA

Predstave se odabiru putem natječaja ili izravnim pozivom. Osnovni kriterij za odabir predstava je njihova umjetnička kvaliteta. Svi prijavljeni ansambli bit će obaviješteni o rezultatu izbora. Organizator zadržava pravo odabira predstava bez posebnog obrazloženja.


UVJETI SUDJELOVANJA

Organizator osigurava jedan puni pansion za najviše deset članova ansambla.


DODATNE INFORMACIJE

Detaljnije podatke o PIF-u i Kulturnom centru Travno možete pogledati na našim web stranicama www.kuctravno.hr i www.pif.hr.

Telefoni: 01 66 01 626,  01 66 92 574

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Očekujući vašu prijavu, srdačno vas pozdravljamo!

S poštovanjem!   

                                                                                                                
Ravnatelj
Josip Forjan

Galerija slika

{gallery}1452{/gallery}